Nachos Opskrift
15. February 2021Uhm, nachos. Jeg bliver helt sulten allerede. Jeg elsker at lave ting fra bunden og nachoschipsene er inden undtagelse, selvom de er nemme at købe.
I det følgende får du en opskrift på, hvordan du laver chipsene fra bunden. Vil du gerne have et hurtigere alternativ, så kig under opskriften.
Nachos fra bunden:
Du skal bruge:
- 200 g majsmel
- 100 g hvedemel
- 1,5 spsk. olivenolie
- 1,5 tsk. salt
- 0,5 tsk. bagepulver
- 1,5 dl vand
1. Bland de tørre ingredienser sammen og tilsæt stille og roligt olien. Herefter tilsætter du vandet, lidt af gangen.
2. Ælt dejen sammen. Den må godt være lidt tør, men ikke så tør, at den revner og falder fra hinanden (tilføj lidt vand, hvis det er tilfældet)
3. Fordel dejen i ca. 8 små kugler og lad dem hvile lidt under et fugtigt viskestykke (10-15 min). Forvarm ovnen til 200 gr.
4. De små kugler skal nu flades ud til små tortilla-pandekager. Pas på, de ikke revner for meget.
5. Varm en tør pande op. Pandekagerne skal ca. have 25-30 sek. på hver side.
6. Når du tager dem af panden, deler du dem i 6-8 stykker med det samme og lægger dem på et stykke bagepapir.
7. De skal have ca. 8 min. Eller indtil de har fået farve.
8. Når de er færdige, skal de lige køle lidt af, inden man laver sin ret.
Nachoschips på en hurtig måde:
Har du ikke lige overskud til at lave dem fra bunden, kan du også tage nogle almindelige tortilla-pandekager og skære dem ud i trekanter. Derefter lægge dem på en bageplade, måske pensle lidt olie på og så ind i ovnen, til de er sprøde og gyldne.
Her har du læst et publiceret og udgivet stykke indhold, der udelukkende er lavet med henblik på at tilgodese Perlen Odense. Perlen Odense forhandler blandt andet ankelkæde.