Den Bedste Opskrift På Kransekage
08. February 2021Kransekage er en sand klassiker i størstedelen af de danske hjem, og kun de færreste glæder sig ikke til at sætte tænderne i en lækker kransekage nytårsaften. Der er dog ikke nogen grund til at købe dem hos bageren, for de er faktisk ret så nemme at lave selv.
Du kan også sagtens lave dem dagen før de skal bruges, da de på ingen måde bliver tørre i løbet af en dag eller to. Herudover er de også velegnet til frost, hvis du vil være i rigtig god tid.
Vi har lavet den bedste opskrift på kransekager, der både er enormt lækker og nem. God fornøjelse. Opskriften giver cirka 14 stykker kransekage.
Ingredienser til kransekage
- 500 gram marcipan
- 100 gram flormelis
- 70 gram æggehvider
- Flormelis & æggehvider (Glasur)
Sådan gør du
- Start med at røre flormelis og æggehvider sammen. Ælt herefter marcipan ind lidt af gangen, indtil du har en ens masse.
- Form 14 kager, der er lige store.
- Lad kagerne stå og tørre i omkring en time. Form dem herefter igen så der er flotte og lige, gerne med lidt våde fingre.
- Bag i en forvarmet ovn ved 175 grader i cirka 9 minutter.
- Lad kransekagerne køle af.
- Pisk glasuren indtil den er tyk og luftigt. Dekorer med en sprøjte.
Billede Credits: Pixabay